Shkolla Ndërkombëtare
Maarif e Kosovës

Provimi kualifikues për vitin shkollor 2017-2018

Regjistrohu tani

Mirë se vini tek Fondacioni Maarif

Qëllimi Ynë

Ne synojmë të sigurojmë bursa për të gjitha nivelet nga edukimi parashkollor deri tek ato universitare për të zhvilluar shërbime arsimore formale dhe informale jashtë vendit në bazë të sfondit të përbashkët dhe vlerave humanitare.

Misioni ynë

Për të siguruar bursa nga parashkollat ​​deri tek ato universitare,
Për të themeluar shkolla, konvikte dhe institucione të ndryshme arsimore jashtë vendit,
Të trajnojë edukatorët të cilët do të shërbejnë për këto institucione si brenda dhe jashtë vendit.

Vizioni ynë

Të jetë një institucion që ngre njerëz me vullnet të mirë që do të përdorin njohuritë dhe urtësinë e tyre për paqen dhe mirëqenien e njerëzimit.

Galeria e Shkollës

Click here for more...